IntroductieUncategorized

Wat is GroeiStof?

GroeiStof is mijn eigen bedrijf. Ik geloof heel sterk in de mogelijkheid om te groeien en veranderingen te realiseren, met jezelf als beginpunt. Als jij iets in jezelf en je eigen doen en laten verandert, dan verandert er vervolgens altijd wel iets in je omgeving. Het veranderen zie ik als een weg vol bochten en tussenstops: via inzicht in je eigen gedrag en gedachten (“doe ik dat zo?”), naar bewustwording (“hé, nu ik doe het weer”) tot ontwikkeling (“ik doe het anders!”).

De afgelopen jaren hebben meerdere mensen (trainers, coaches, collega’s, vrienden, inspiratiebronnen) mij helpen groeien. En dat vond ik zo’n mooi kado, dat wil ik graag ook aan anderen geven! In het kort: ik ben me gaan scholen in allerlei technieken en heb een pittige trainersopleiding gedaan. Om vervolgens mijn eigen bedrijf te starten, vanuit mijn eigen passie en met mijn creativiteit. Met mijn bedrijf geef ik mensen stof waarvan ze kunnen gaan groeien, vandaar ook de naam.

De MENSEN in mijn trainingen zijn met name (gemeente) ambtenaren, en leerkrachten en schoolleiders/ directeuren in het primaire onderwijs. Mensen die merken dat er meer te halen is uit zichzelf (of hun team) als het gaat om je eigen potentie optimaal inzetten, effectief communiceren met verschillende typen mensen of soepel en effectief samenwerken in groepsverband.

De GROEI die men tegemoet kan zien, is allereerst inzicht in je eigen patronen en gedachten. Van daaruit groei je naar bewustwording. Van zowel gedragingen en processen om je heen (je hebt geleerd patronen te herkennen), als van je eigen gedrag . Vervolgens groei je verder door het steeds vaker inzetten van de tools en technieken uit de training.

De STOF die ik voor deze groei gebruik, komt vanuit verschillende gebieden: ontwikkelingspsychologie, verbindende/ geweldloze communicatie, NLP, transactionele analyse en systemisch werken. Deze verschillende ‘technieken’ zijn in mijn trainingen vertaald naar concrete oefeningen en tools. Die je direct na (of zelfs tijdens) de training meteen in kunt gaan zetten. Moet je eens kijken wat dat voor verandering teweeg brengt! Wil je weten wat GroeiStof allemaal biedt? Kijk dan eens op www.groeistof.nl of hou mij in de gaten, de komende weken ga ik je hier meer over vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *