Over GroeiStof

Missie & visie

Sinds september 2018 ben ik mijn droom en passie aan het verwezenlijken: mijn steentje bijdragen aan meer empathie en verbinding in onze maatschappij. Hoe ik dat doe? Door te delen hoe communicatie en samenwerken nu eigenlijk werkt, en wat je zelf kunt doen om dit een stuk lekkerder en effectiever te maken. Vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid en ervaring richt ik me hierbij op twee doelgroepen: leerkrachten in het PO en gemeenten.

Als trainer, adviseur, begeleider ondersteun ik zowel leerkrachten en schoolleiders, als ambtenaren in de beweging die op veel plaatsen al is begonnen: meer aandacht en begrip voor het individu én de ander, voor eigenheid, creativiteit, passie, energie & plezier!

De ingrediënten die ik graag in mijn diensten vermeng, zijn: energie, verbindende communicatie en mindfulness. Met nog een flinke scheut NLP erbij voelt het voor mij als een heerlijk, rijk recept voor elke groep mensen, niet alleen voor scholen.

Over mij

Mijn kernwoorden:

* delen * samenwerken * plezier * creativiteit * verbinding *

Ik ben Marion Roos. Ik woon met mijn gezin in Rosmalen. Na een blauwe maandag in het onderwijs ben ik Engelse Letterkunde gaan studeren in Nijmegen. Vervolgens, alsof bij toeval, bij een gemeente terechtgekomen om bijna 20 jaar ambtenaar te blijven bij verschillende gemeenten in verschillende rollen op het brede gebied van informatie.

Vanaf 2016 heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het vlak van NLP, systemisch werken, transactionele analyse, creatieve werkvormen, verbindend communiceren. In 2019 ben ik gecertificeerd als trainer in de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben ik bij het CRKBO geregistreerd als zelfstandig werkende docent die voldoet aan de Kwaliteitscode Docent.

GroeiStof

Enkele tevreden klanten van GroeiStof zijn: