IK versie 2.0 – traject

Neem het heft weer in eigen handen!

Voordat je kinderen had zat je vol energie en ideeën, je maakte plannen voor je toekomst. Nu ben je vooral heel veel aan het regelen en zorgen voor iedereen, de weken vliegen aan je voorbij. Je vind je kids hartstikke leuk, je zou ze voor geen goud willen missen, maar soms … En dan stap je op een dag uit de douche, kijkt in de spiegel en denkt “wie ben ik nu tegenwoordig?”


Laatst zat je op de bank (de kinderen waren uit spelen) en je had de hele middag voor jezelf, wat een luxe! Alleen wist je gewoon niet wat je wilde gaan doen. Zo lang ben je al niet meer bezig geweest met de vraag ‘Wat vind ik nu leuk om te doen? Waar word ik blij van?’.


Een van je vriendinnen vertelt je dat ze een week naar Ibiza gaat: lekker zonder kinderen, zonder partner, zonder rekening te hoeven houden met iemand anders. Gewoon met zichzelf op vakantie, stapel boeken en zonnebril mee en gaan! Hartstikke leuk voor haar, maar je voelt een steek van jaloezie door je heen schieten: ik wil ook weer tijd voor mezelf! Maar hoe dan?

Wonder Woman

Hoe dan? Nou, zo!

Hoe gaaf zou het zijn als je jezelf in de spiegel zou zien en weer vol zelfvertrouwen zou denken “hé, die dame ken ik! Ik weet waar ze blij van wordt en wat ze nodig heeft. Want die dame, dat ben ik zelf.” En dat je dat niet alleen weet, maar het ook doet: zegt wat je nodig hebt en regelt dat je weer aan jezelf toe komt. Vol energie, vertrouwen en leuke ideeën zowel moeder als jezelf zijn. Je voelt weer in al je vezels dat je leeft en het stuur weer in eigen handen hebt.

Onmogelijk? Moeilijk? Nee hoor, niet als je bij mij het spiksplinternieuwe traject “IK versie 2.0” volgt. In dit traject van drie maanden gaan we samen aan de slag en krijg je:

  • 5 individuele sessies van 1,5 uur met mij
  • 4 tussentijdse opdrachten
  • Praktisch werkboek met theorie & opdrachten

 

Wat dit traject jou oplevert? Na deze 3 maanden:

  • Voel jij je weer krachtig en uniek, plus …
  • Weet je weer wat jij leuk vindt en nodig hebt, en …
  • Ben je niet meer bang om dit hardop te zeggen en te realiseren, zodat …
  • Jij (en niemand anders) opnieuw, vol zelfvertrouwen, aan het stuur van je eigen leven staat.
 

Jij wilt dit vast ook! En omdat “IK versie 2.0” net vernieuwd is, zijn er nu een aantal pilottrajecten beschikbaar. Let op: ik doe nog maar 3 pilot trajecten. Schrijf je dus snel in voor een van deze pilot trajecten, voordat deze al door iemand anders geboekt zijn!

De investering in dit pilot traject is nu slechts € 499,-. Wanneer de pilotfase voorbij is, zal deze prijs verdubbelen. Wil je het liever in twee delen betalen? Dat kan in twee deelbetalingen van €259,-.

In dit traject werken we o.a. aan zelfvertrouwen (zodat je beter je grenzen aan kunt geven en opkomt voor jezelf), overtuiging (zodat je durft te kiezen voor wat je wél wilt) en het heft in eigen handen nemen (zodat je dit ook daadwerkelijk waar kunt gaan maken).

Ik leer vrouwen, die zichzelf een tikkie kwijtgeraakt zijn en zich regelmatig afvragen ‘wie ben ik nu tegenwoordig en wat wil ik nu eigenlijk?’, weer te ontdekken wat ze zelf nodig hebben en willen, zodat ze weer vol zelfvertrouwen en overtuiging hun grenzen aangeven, kiezen voor wat ze wel willen en dit ook echt gaan doen.

Vrije Vrouw