Wat ik bied

workshop & training

Ik organiseer regelmatig open workshops over  communicatie. Daarnaast zijn standaardtraining als training op maat voor jouw organisatie en jouw vraagstuk mogelijk. Bijvoorbeeld over feedback, teamontwikkeling & samenwerking.

traject & begeleiding

Is er wat meer tijd nodig dan een enkele training? Dan bied ik begeleiding/ coaching bij een traject waar we echt de diepte in kunnen gaan. Denk hierbij aan teamontwikkeling, intervisie & ontwikkeltrajecten.

strategie & advies

Wil je een fris paar ogen naar jouw strategische vraag, beleid of teamontwikkeling laten kijken? Je wilt vooral een advies over welke stappen of richting je het beste kunt nemen als het gaat om de communicatie en samenwerking binnen jouw team of organisatie?

Actuele workshops

Workshop Effectief Communiceren – introductie

Ken je dat … dat je een gesprek met je partner hebt en totaal langs elkaar heen praat? Of dat je iets goed hebt uitgelegd aan je collega (zelfs een paar keer) en dat het toch niet door lijkt te komen? In deze introductie-workshop nemen we een eerste duik in de mysterieuze wereld van de communicatie. Hoe interpreteren we ‘communicatie’ en de wereld om ons heen?  Wat komt er binnen en wat filteren we (onbewust) weg?

Op een leuke én creatieve manier geef ik je een introductie in hoe communicatie verloopt en wat daarbij allemaal een rol speelt. En dus ook: wat en hoe je daarin zelf kunt beïnvloeden! Wie wil er nu niet beter begrepen worden, overtuigender overkomen, met meer zelfvertrouwen?

Op dit moment staan er in 2020 nog geen introductie-workshops gepland waar plaats beschikbaar is. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data of wanneer er een plekje vrij komt, schrijf je dan in voor mijn updates of stuur een mailtje naar info@groeistof.nl. Deze workshop is ook incompany mogelijk.

mijn expertise

verbindende communicatie

Er zijn vele stijlen van communicatie. Deze hebben allemaal een functie en situaties waarin deze heel goed tot hun recht komen. Verbindend communiceren heeft als doel de verbinding realiseren met de ander en met jezelf. Extreem waardevol als je wilt samenwerken.

groepsontwikkeling

Groeps- en teamontwikkeling gaat in fasen. Inzicht in deze fasen en wat per fase helpend en minder helpend is, geeft je de kans om deze fasen makkelijker en sneller te doorlopen. Op weg naar een goed lopend team dat energiek, blij én productief is!

NLP

"NLP" staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Vrij vertaald: onbewuste verbale en non-verbale patronen. Patronen in het waarnemen en reageren op de wereld om je heen en in jezelf. Het gebruik van NLP-technieken helpt je deze (veelal onbewuste) patronen bij jezelf te ontdekken en te veranderen. Zodra jij hier iets in verandert, verandert er ook iets in je omgeving.